DF Brøndby savner handling i Zionismesag

Hvem er racist ?

Socialdemokratiets kommunalbestyrelsesmedlem i Brøndby kommune, Youssef Khalil Idiab truer syge jøder (læs zionister) i hele verden:

Det vrimler med syge zionister som sædvenlig på dine FB kære Fathi. Deres racistiske, apartheid og slyngel stat er snart til ende, til historiens losplads sammen med alle zionister all over the World”

Ovenstående ordlyd fra Youssef Khalil Idiab, blev den 14/2-13 slået op på vennen, formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, Fathi  El Abed`s  facebook side, alt imens han fremførte sit indlæg på Københavns Rådhus I forbindelse med de jødiske borgeres forhold i København.

Da Youssef Khalil Idiab er en offentlig person/lokalpolitiker I kommunens børne-og unge udvalg, og formand for integrationsrådet I Brøndby,  kunne det være interessant at vide om socialdemokratiet i Brøndby deler deres kandidat Youssef Khalil Idiab`s menneskesyn?  Og om borgmester Ib Terp eller en anden repræsentant for socialdemokratiet I Brøndby officielt vil tage afstand fra de skrevne trusler, og drage den nødvendige konsekvens heraf.

Folkebladet uge 9 2013

Folkebladet uge 9 2013

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.