Så er valgkampen skud i gang…

DSC06670 Dansk Folkeparti i Brøndby havde i dag sin første gadekampagne frem mod kommunalvalget den 19. november
Vi besøgte “Arkaden” i Brøndbyøster, hvor bestyrelsen og nogle af vores medlemmer var mødt op. Mange kom hen og fik en god politisk snak, og der var stor interesse for vores valgmateriale og den lokale valgbrochure. Flere af de fremmødte havde ikke tænkt sig at stemme ved lokalvalget den 19. november, og vi gjorde alt, som der stod i vores magt, for at forklare dem, at det er yderst vigtigt at stemme ved kommunalvalget, idet mange beslutninger, der er tæt på borgerne, træffes i kommunerne.
Mange og forskelligartede spørgsmål var oppe og vi havde en god dialog med borgerne i Brøndbyøster.
Efter dagens seance er vi optimistiske!

Se billederne ved at klikke på dette link

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.