EU-Kursus for medlemmer afholdt på Scandic

DSC09589
Deltagerne fra lokalafdelingen i Brøndby, fra venstre: JanAndreasen, Erik Riksted, Tom Bech Fredriksen, Susanne Hansen, Ole Valsgaard Hansen, Lotte Marnow og Poul Gaardbo.

For at ruste DF-medlemmerne bedst mulig, blev der afholdt EU-kursus på Hotel Scandic Copenhagen. Hele 8 medlemmer fra Brøndby deltog.

På kurset var der indlæg af: Formand Kristian Thulesen Dahl, medlem af EU-Parlamentet Morten Messerschmidt samt formand for kursusudvalget og organisationskonsulent Steen Thomsen.

Målet for kurset var at deltagerne skulle blive godt rustet til at deltage i EU-valgkampen op til EU-Parlamentsvalget den 25. maj. På samme dato afholdes som bekendt også afstemning om Danmarks deltagelse i EU’s nyopfundne patentdomstol, som DF bestemt ikke mener at vi skal sige ja til.

På mødet fik vi også lejlighed til at mindes DF’s tidligere medlem af Folketinget Jesper Langballe, som nylig er afgået ved døden.

I en pause fik vi set den bustype, som DF agter at køre rundt i landet i forbindelse med EU-valget. – Bussen kan ses på billederne nederst på siden.

Det var et godt møde, der kom godt og grundig rundt i krogene med emner som: Euroens indbyggede problemer, bankunionen. EU’s åbne grænser, social dumping fra Østeuropa, EU-truslen mod velfærdsgoder som børnechecken, SU og dagpenge g meget mere.

Dansk suverænitet fosser fortsat ned til Bruxelles . I Storbritannien – og mange andre lande – har man fået nok, men desværre kan landets statsminister, Helle Thorning Schmidt – der som bekendt er “European by Heart” ikke få nok  EU.

Efter kursusdagen føler vi deltagere os godt klædt på til EU-Valget og kampen mod EU-Domstolen.

Se flere fotos her:

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.