Danni Olsen blev godt modtaget i Brøndbyøster

Danni i Brøndbyøster
Allan Runager, Poul Gaardbo, EU-kandidat Danni Olsen og Ole Valsgaard Hansen

Så fik vi skudt valgkampen om pladserne til EU-Parlamentet igang!

Vi havde vores første gadekampagne her til morgen på Brøndbyøster S-station, hvor Danni Olsen, Albertslund,  blev vel modtaget. Selvom borgerne havde travl med at nå toget for at komme på arbejde, så var der alligevel lige tid til en personlig EU-snak med Danni og en flyer til at læse i toget.

Vi fik fortalt at Danni Olsen stiller op i hele landet, da Danmark i EU-sammenhæng kun er 1 valgkreds. Vi forklarede også vigtigheden af at stemme personligt på Danni, da det er de personlige stemmer der kommer til at afgøre, hvem der skal følge Morten  Messerschmidt til Bruxelles.

Alt i alt en stor succes:

Stem personligt den 25. maj på den eneste lokale EU-kandidat: Danni Olsen

På lørdag vil vi være i Brøndby Strand Centret fra kl. 10 til ca. 12.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.