DF størst i både Brøndby og Danmark ved EU-valget

4
De fleste er bekendt med Dansk Folkepartis enorme succes ved valget til EU-Parlamentet i går. Dansk Folkeparti fik fantastiske 4 mandater, blev Danmarks største parti og kan nu sende 4 dygtige politikere til EU-Parlamentet i Bruxelles.

I Brøndby gik det også over al forventning, idet Dansk Folkeparti også her blev det største parti med hele 36,3 % af de afgivne stemmer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de mange borgere, der stemte på Dansk Folkeparti og var med til også at skrive historie i Brøndby, idet det er første valg, hvor Dansk Folkeparti blev kommunens største part. – TAK FOR DET.

Vi benytter lejligheden til at bringe lidt statistik:

Skema over stemmerne til partierne i Brøndby:

Sådan gik EU i Brøndby

Skema over stemmefordelingen til DF’s kandidater:
Personlige stemmer Brøndby

Som kommune klarede Brøndby sig ikke mindre end fantastisk, idet vi – i forhold til procent af stemmeandel i kommunen – blev Danmarks 4. bedste DF-kommune. Her er statistikken over de 10 bedste DF-kommuner:

10 bedste DF-Kommuner

Folkeafstemning om EU-Patentdomstolen blev desværre et ja. Da der på landsplan skulle 60 % nejstemmer til, ud af samtlige stemmeberettigede, så det var på forhånd en håbløs opgave, når stemmeprocenten på landsplan kun blev på 56,3 %.

I Brøndby Kommune blev der 13.413 JA-stemmer mod 10.462 NEJ-stemmer …eller i procent 56,2 % JA og 43,8 % NEJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.