God gadekampagne i Brøndby Strand om EU-Parlamentsvalget og EU-Domstolen

EU-kampagne i Brøndby Strand-Lille
Ole Valsgaard Hansen, Henrik Rademacher, Poul Gaardbo og Allan Runager. – Tom Bech Fredriksen, Lotte Marnow, Susanne Hansen og EU-kandidat Danni Olsen er ikke med på billedet, da fotografen kom i sidste øjeblik.

DF i Brøndby Strand havde en god EU-kampagnedag i Brøndby Strand Centret i dag mellem kl. 10 go 13. Der var mange spørgsmål fra de fremmødte borgere, blandt andet om:

Hvis Dansk Folkeparti får 3 mandater, hvem bliver så valgt til EU-parlamentet?
DF’s kandidater er sideordnet opstillet, så kandidaterne vælges ind i forhold til de personlige stemmer, de opnår.
Brøndby lokalforening anbefaler at stemme personligt på vores lokale kandidat fra Vestegnen Danni Olsen, Albertslund. Morten Messerschmidt spås af eksperter til at få omkring 350.000 personlige stemmer, så han er naturligvis selvskrevet til at blive valgt til EU-Parlamentet. DF’s 9 øvrige kandidater kæmper så om de næste pladser, og kandidaterne vælges i forhold til deres personlige stemmer.

Hvis vi skal have vores kandidat ind, så er det vigtigt at stemme personligt på Danni Olsen og derved sende en håndværker til Bruxelles.!

Da hele Danmark til EU-valget kun er 1 valgkreds, så kan der stemmes på samtlige 10 kandidater over hele Danmark!

EU-Patentdomstolen – JA eller NEJ?:
Dansk Folkeparti anbefaler naturligvis et NEJ til EU-Patentdomstolen. – Mere Danmark ….mindre EU!
På forhånd ved vi, at Italien og Spanien ikke er med i EU-Patentdomstolen, så under alle omstændigheder bliver domstolen uden hele EU. – D.v.s. at hvis man ønsker et patent optaget i samtlige EU-lande så skal man ansøge mindst 3 steder: EU-Patentdomstolen, Italien og Spanien.
Hvis Danmark stemmer NEJ, så skal man efterfølgende også ansøge om patent i Danmark —det vil sige 4 steder, hvis man vil have dækket hele EU-området.
Hvis et firma kun ønsker patent i Danmark, så skal man ansøge i Danmark alene, hvis vi stemmer NEJ. Stemmer vi derimod ja, så skal man altid ansøge om EU-patent, selvom man alene ønsker patent i Danmark. Hvis patentet anfægtes  – i f.eks. Bulgarien eller Rumænien – så vil en retssag finde sted i det land, hvor sagen anlægges. Taber man så sagen, så mister man sit patent i hele EU ….og altså også i Danmark, selvom sagen er foregået i et andet EU-land.
Hvis vi stemmer NEJ vil vi stå uden for EU-domstolen og en dansk virksomhed vil alene kunne miste sit patent i Danmark ved en dansk retsinstans, hvilket Dansk Folkeparti ser som en klar fordel for danske virksomheder ….især de mindre og små firmaer.

Sagen om fodboldklubben BSI:
Sagen om forholdene i BSI, der er rejst af  DF’s kommunalbestyrelsesmedlem Henrik Rademacher, fik også mange ord med på vejen.
Sagen har heldigvis fået stor redaktionel opmærksomhed i medierne, idet EkstraBladet, Politiken, Jyllands-Posten, DR P4, TV2, TV2 LORRY, DR 2, Den Korte Avis + Rademachers læserbreve i Folkebladet og Den Korte Avis.
Forholdene i den lokale fodboldklub ligger mange Brøndby Strand-borgere hårdt på sinde. Det sidste ord er endnu ikke sagt i denne sag.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.