Aldrig har vi været flere….

[book id=” /][book id=” /]1
DF i Brøndbys 10 delegerede, sammen med vores folketingskandidat Aia Fog og vores EU-kandidat Danni Olsen.

I den forgangne weekend afholdt Dansk Folkeparti  sit 19. Årsmøde …og igen i Herning.

Aldrig har der været flere tilmeldte – nemlig 1.127 – aldrig har DF i Brøndby haft flere delegerede, idet vi var hele 10 – og aldrig har DF har flere medlemmer, nemlig 14.757, hvilket er en fremgang på 2.693 fra sidste årsmøde.

Mødet blev afholdt over 2 dage. Om lørdagen aflagde formand Kristian Thulesen Dahl sin beretning og senere på mødet blev han genvalgt som formand.

Hernings borgmester Lars Krarup, (V), bød traditionen tro Årsmødets gæster velkommen til Herning.

Der var valg til hovedbestyrelsen, hvor Carl Christian Ebbesen, Susanne Eilersen og Steen Thomsen fik genvalg ….uden modkandidater og årsregnskabet blev taget til efterretning.

Lørdag aften var der festmiddag med underholdning af Niels Hausgaard og senere et band, der spillede op til dans …. lige til kl. 01.30.

Søndag formiddag fortsatte Årsmødet, hvor der var en underholdende beretning ved gruppeformand Peter Skaarup, der også overrakte Kristian Thulesen Dahl en gave for at han mandag den 22. september har sidder i Folketinget i 20 år.

Formanden for FOA, Dennis Kristensen, var årets gæstetaler. Det er første gang at en person fra fagbevægelsen har gæstet DF’s Årsmøde.

Sidst på dagen var der indlæg fra medlemmerne, samt mulighed for at stille spørgsmål til et panel bestående af Peter Skaarup, Karin Nødgaard, Liselott Blixt og Søren Espersen.

En dejlig weekend i venners lag.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.