3 folketingskandidater var i Brøndby Strand Centret

DSC04800

 

Hele holdet fra dagens gadekampagne i Brøndby Strand Centret. Fra venstre ses: Jens Vornøe, Allan Runager, Ole Valsgaard Hansen, Tommy Kristensen, Kristian Tørning, Tom Bech Fredriksen, Kenneth Kristensen Berth, Poul Gaardbo, Lotte Marnow, Jan Andresen og Henrik Rademacher.

I dag lørdag havde vi den sidste af de planlagte gadekampagner, der var rettet mod medlemshvervning. Vi var mødt talstærkt op med hele bestyrelsen samt et medlem. Desuden havde vi besøg af hele 3 folketingskandidater nemlig to, der vil være at finde på stemmesedlen i Brøndby, når valget udskrives, Kristian Tørning og Kenneth Kristensen Berth, samt folketingskandidat i Københavns Utterslevkreds Jens Vornøe.

Vi fik delt vores lokale folder ud, samt flyers for de to folketingskandidater. Vi oplevede som sædvanligt en venlig modtagelsen samt en god snakkelyst fra borgerne i Brøndby Strand.

Brøndby er en god DF-Kommune, og vi var da også den fjerde bedste af alle Danmarks kommuner, mål i procent af vælgerne. Det glæder os, at også folketingskandidaterne har fået øjnene op for dette faktum, og hele 3 kandidater var mødt op i dag.

DSC04784

 

 
De 3 folketingskandidater, der var mødt op til dagens gadekampgane i Brøndby Strand ses her fra venstre: Jens Vornøe, kandidat i Utterslevkredsen i København, Kenneth Kristensen Berth, kandidat i Taastrupkredsen og Kristian Tørning, kandidat i Gladsaxekredsen.
De fik en godt snak med vælgerne i Brøndby, og de 2 lokale kandidater uddelte deres valgfoldere og havde deres valgplakater med.

 

 
Se flere stemningsbilleder fra gadekampagnen her:

Klik på de enkelte billeder for at se dem større!

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.