Zoom Festival 2015

Facebook-1

DF’ere i fint selskab. Fra venstre: Henrik Rademacher, bestyrelsesmedlem i Produktionshøjskolen – Allan Nielsen, bestyrelsesformand for Produktionshøjskolen i Brøndby – Poul Gaardbo, formand for DF i Brøndby – Ib Terp, borgmester.

I dag – på Dronning Margretes 75-års fødselsdag – afhold Produktionshøjskolen i Brøndby sin årlige Zoom Festival, der nu er blevet landsdækkende og i år med deltagelse af hele 8 produktionsskoler. 
Zoom Festivalen blev i præsentationen af skoleleder Kim Helsted omtalt som produktionsskolernes Oscar Festival.

Facebook-5

Årets plakat for festivallen.

Læs mere om Zoom Festival 2015 her

Der blev uddelt adskille priser i mange kategorier inden for film og foto og Brøndby tog godt for sig af disse, men eller var der priser til alle 8 deltagende skoler.

DF’s kommunalbestyrelsesmedlem Henrik Rademacher, der sidder i Produktionshøjskolens bestyrelsen var naturligvis til stede og havde i dagens anledning DF i Brøndbys formand Poul Gaardbo med.

Efter det 4 timer lange arrangement, hvor der i pausen var lidt at spise og drikke, der var fremstillet af produktionsskolerne, så takkede Henrik Rademacher og Poul Gaardbo af. – Efterfølgende var der spisning for produktionsskolernes elever og lærere.

Igen i år et flot arrangement, som Produktionshøjskolen i Brøndby har fået stablet på benene.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.