DF fortsætter sin fremgang

2015-05-01-Arbejderparti

For Dansk Folkeparti har grafen for tilslutningen fra de danske arbejdere været støt opadgående side folketingsvalget i 2011. (Folketingsvalget var ikke 2014, som der står på grafen, men i 2011.)

DF Danmarks største arbejderparti:

Dansk Folkeparti fortsætter sin fremgang blandt arbejdervælgerne. Hvor det tidligere var Socialdemokraterne, arbejderne ville stemme på, så er det nu næsten hver tredje arbejder, der vil stemme på Dansk Folkeparti.

Af en ny måling fra Gallup – der offentliggøres netop 1. maj, der er arbejdernes internationale kampdag – fremgår det, at 32,7 procent af ufaglærte og faglærte manuelle lønmodtagere vil stemme på Dansk Folkeparti. Ved valget var det kun 18 procent.
Læs hele Altingets artikel HER.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.