EU-møde i Bakkens Hvile med Messerschmidt

0

50 medlemmer og gæster var mødt op til EU-arrangementet på Bakken. – Efter foredraget og debatten med Morten Messerschmidt var der fælles fotografering foran Bakkens Hvile.

I går aftes havde DF-afdelingerne i Ballerup og Brøndby et fælles EU-møde i Bakkens Hvile på Bakken. Hele 50 personer var tilmeldt arrangementet, der begyndte med foredrag fra Mortens Messerschmidt om EU-parlamentet og en form for status på hvor EU står p.t. Der var efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål og spørgelysten var stor blandt de fremmødte medlemmer.

Efter mødet gik de fleste med til et særarrangement i Restaurant Hvide Hest, hvor der blev serveret stegt flæsk med persillesovs i overdådige mængder …..fadene og sovsen blev konstant fyldt op og der var bestemt ingen, der forlod bordene sultne.

Efter spisningen gik vi tilbage til Bakkens Hvile, hvor vi så showet med syngepigerne og havde en festlig  fornøjelig aften.

Vi takker Dot Wessman og Morten Messerschmidt, samt Restaurant Hvide Hest for en dejlig og uforglemmelig aften, hvor alt klappede.

stoettet_af_Europa_naevnet

 

 

Se stemningsbilleder her:
Hold cusoren over billedet for at se teksten – eller klik på billedet, hvor du ikke kan læse hele teksten.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.