Henrik Rademacher ….en mening!

Henrik Rademacher-Bestyrelse

Henrik Rademacher    Tesfaye-Lille
Kommunalbestyrelsesmedlem
DF  i Brøndby

Endnu engang bruger Socialdemokraterne Brøndby IF til deres valgmateriale. – Denne gang er det deres store satsning Mattias Tesfaye, der bruger klubben som rygstød i valgkampen. Således kan man på forsiden af hans netop husstandsomdelte valgbrochure se Brøndby Stadion.
Jeg må i så fald gå ud fra, at klubben ikke har noget imod, at jeg også bruger billeder af stadion til mit kommende valgmateriale. Jeg har trods alt fulgt klubben, siden min far tog mig med på stadion i barnevogn.
Det bliver spændende at se, om klubben denne gang svarer på min henvendelse om brug af klubben til valgkamp. Senest var det Maja Højgaard, der havde lavet visitkort med Brøndby IF’s logo på, og uddelte dem til en hjemmekamp.
Klubben svarede aldrig på min henvendelse. Denne gang lader jeg dem ikke slippe. Jeg kræver simpelthen et svar. Må en politiker fra Socialdemokratiet, ja så må en politiker fra Dansk Folkeparti også.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.