Det har Postvæsenet da gået noget stille med…

0000
Fra i dag – 1. juli 2016 – gælder nye regler og porto for breve:Hvis ikke du vil vente op til 5 dage med levering af din afsendte post, så koster et almindeligt brev – der nu kaldes Quickbrev – nu kr. 27,00.
Det, der nu er et almindeligt brev – koster kr. 8,00, men er op til 5 dage undervejs.
Quickbreve skal mærkes med et “Q” og SKAL desuden indleveres på “Posthuset”, står der i PostDanmarks beskrivelse ….men det er ikke korrekt, idet man også kan indlevere på “Postbutikker” og “Postekspeditioner” …men altså ALDRIG i almindelig postkasse.Almindelige 5-dagsbreve til kr. 8,00 skal ikke længere mærkes med “B” eller andet, men kan lægges i det postkasser, der er opstillet på gader og stræder.
Læs artiklen her
…og de nye priser her.

For priser – se her:
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.