Bustur i Brøndby: Kør med ind i fremtiden

allan-og-poul
I dag havde Brøndby Kommune og Erhvervssammenslutningen inviteret på bustur rund i kommunen under mottoet: “Kør med ind i fremtiden”.
Formålet var, at oplyse om nuværende og fremtidige anlægsarbejder i Brøndby Kommune, samt informere om andet der er relevant for virksomheder.
Borgmester Kent Magelund bød velkommen og kom med en kort orientering, hvorefter vi i 3 busser kørte rundt i kommunen.
Vi besøgte erhvervsparken Priorparken, kørte langs med den kommende letbane og fik en god orientering om rute og stoppesteder, kom til Kirkebjerg-kvarteret og blev orienteret om det kommende byggeri og sluttede busturen med et stop ved Brøndby Stadion, hvor vi blev budt velkommen af BIF-direktør Jesper Jørgensen.
Arrangementet sluttede i Byrådssalen på rådhuset, hvor Brøndby Kommune bød på sandwich og sodavand.- Et flot og givende arrangement for Brøndby Kommunes virksomheder, hvor DF’s kommunalbestyrelsesmedlem Allan Runager og formand Poul Gaardbo deltog.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.