Dette læserbrev blev afvist af Folkebladet: Hvem tilhører dit hjerte

Hvem tilhører dit hjerte? Til højre flyeren, der invitere til valgpropagandamøde for den udemokratiske tyrkiske præsident Erdogan og hans AK Parti.

Nedenstående læserbrev blev afvist af vores lokalavis “Folkebladet”, fordi det ikke var lokalt stof …mener de.
Det kan jo undre, at et tyrkisk valgpropagandamøde for den yderst udemokratiske præsident Erdogan, afholdt i vores kommune Brøndby, ikke er lokalt stof, men det mener vi i DF bestemt at det er, og Brøndbys borgere skal vide, at der afholdes sådanne møder for tyrkiske og dansk-tyrkiske statsborgere i Brøndby – altså tyrkere, der har dobbelt statsborgerskab og kan stemme til både danske og tyrkiske parlamentsvalg. 

Her er læserbrevet, som Folkebladet ikke ville optage:

Hvem tilhører dit hjerte?

Poul Gaardbo, Formand Dansk Folkeparti i Brøndby

Der bliver ført valgkamp i Danmark for en fremmed magt, i det den tyrkiske præsident Erdogans ”AK Parti”, har planlagt en række valgmøder rundt om på Sjælland. Der køres øjensynligt rundt i en valgbus til 17 sjællandske byer og den 6. april er de i Brøndby.

Det undrer mig meget, at det tyrkiske valg den 16. april har så stor interesse blandt herboende tyrkere, mens de ifølge en rapport fra ”Center for Valg og Partier” ved Københavns Universitet får mindre og mindre interesse i at deltage i danske valg. Det til trods for at mange af dem er danske statsborgere.

Ved danske valg bruges der millioner af kroner på landsbasis for at få ”nydanskere” til at stemme, men i 2015 var stemmeprocenten faldet til kun 66 procent for indvandrere og blot 53 procent for efterkommere. Omvendt steg de etniske danskeres stemmeprocent en smule i samme periode.

Det bestyrker min kedelige mistanke om, at mange tyrkere har dobbelt statsborgerskab af rene bekvemmelighedsårsager. De er kun ”danske”, for at gøre deres liv i Danmark lettere og måske for at få sociale ydelser.

Hvis der virkelig kan afholdes tyrkiske valgmøder i Danmark, så viser det, at de interesserer sig mere for Tyrkiet end for Danmark. Det foregår endda kl 11 på en hverdag, hvilket man kan se i den tyrkisksprogede oversigt.

Jeg mener, at det er en uskik, at vi tillader en udenlandsk regeringschef at føre så massiv valgkamp i Danmark, som ”AK Parti” åbenbart gør det blandt herboende tyrkiske statsborgere.

Erdogan er ikke nogen demokrat, så spørgsmålet bliver, hvorfor vi tillader, at en fremmed diktator holder bustur med tyrkiske valgmøder på dansk jord. Det er ikke længe siden, at Erdogan truede både Holland og Tyskland. Vi burde sige fra, om ikke andet, for at være solidariske med de lande.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.