Har folkeskolen fundet melodien?

Alex Ahrendtsen, Tom Bech Fredriksen, Annette L. Nielsen, Poul Gaardbo og Else-Marie Madsen.

I dag var der en høring på Christiansborg, der handlede om hvordan vi får musik – og vel også sang – tilbage i folkeskolen.

Det var DF’s folkeskoleordfører Alex Ahrendsen, der havde inviteret til høringen, hvor der var fremmødt godt 50 deltagere, der spændte lige fra lokale DF’ere over MF’ere til personer, der professionelt arbejde inden for høringensområde, så som musikkonsulenter, musiklærere, lektorer, Rudolf Steiner musik-pædagoger, en professor emeritus, repræsentanter fra Kulturministeriet, en kulturansvarlig fra Den Ungarske Ambassade samt et par journalister.

– …og der var endda også en ægte og tidligere vinder af det Danske Melodi Grand Prix, nr. 2 i det internationale og ene halvdel af gruppen “Rollo & King” Stefan Nielsen, der i dag arbejder som musiklærer.

Her på Danmarks Befrielsesdag lagde vi passende ud med at synge sangen “En lærke letted'”.

Ved høringen var gode og spændende indlæg om, hvordan vi kan få musikken tilbage i folkeskolen, samt hvad det vil betyde indlæringsmæssigt og rent socialt. Til slut var der debat og spørgsmål/svar.

Programmet, der løb fra kl. 9.30 til 13.00 var fint skruet sammen og styret af Dansk Folkepartis altid velforberedte og dygtige Alex Ahrendtsen.

Tak for en god og givende dag.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.