Intet er vigtigere end danskernes tryghed og sikkerhed


En ny politisk sæson står for døren. Det markeres blandt andet med partiernes traditionelle sommergruppemøder rundt omkring i landet, hvor partiernes politik finpudses og det næste folketingsårs politiske udspil skarpslibes. Vi i Dansk Folkeparti er eksempelvis lige nu samlet i Sorø til vores traditionsrige sommergruppemøde.

Jeg tror, mange kan huske sidste efterår, hvor vi spildte måneder på en ørkesløs diskussion om topskat. Ultimative krav, som først blev løst med en regeringsudvidelse ved slutningen af året. Forhåbentlig kan vi dette efterår undgå noget tilsvarende og i stedet bruge tiden på at løse nogle af de udfordringer, det danske samfund står overfor.

Noget af det vigtigste er at skabe tryghed og sikkerhed. Flere områder er lige nu stærkt plaget af bandekriminalitet. Der skydes i gaderne. Uskyldige bliver ramt, og politiet anbefaler unge at blive inden døre. Noget vi vel ikke har oplevet i Danmark siden 2. verdenskrig… Det må simpelthen høre op. De nødvendige redskaber må tilvejebringes – bl.a. skal politiet sikres de nødvendige ressourcer.

Men skal trygheden sikres, skal der også fortsat være fuld fokus på indvandringen til Danmark. Vi skal holde tilstrømningen til landet nede og starte på repatriering – hjemsendelse – af mange af dem, der allerede er her. Vi skal sikre grænsekontrol – også efter 12. november, hvor EU ellers vil stoppe den.

Skatteforhandlinger, forsvarsforlig, medieforlig og forhandlinger om kriminalforsorgen kommer også til at fylde den kommende tid. Der kommer naturligvis også vigtige finanslovsforhandlinger, hvor Dansk Folkeparti endnu engang vil sikre, at sygehuse, ældrepleje og behovet for et langt mere ensartet kommunalt serviceniveau i hele landet, kommer til at spille en væsentlig rolle. Derudover venter der også et kommunal- og regionsrådsvalg lige rundt om hjørnet.

Der bliver nok at se til. Og Dansk Folkeparti kommer til at spille en afgørende rolle.

Det kan godt være, at en lang række af de andre partier i Folketinget ikke ligefrem er ivrige efter at diskutere alle de emner, der er vigtige for os. Men det kommer de til alligevel. I hvert fald så længe, Dansk Folkeparti har noget at skulle have sagt.

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.