Poul Gaardbo kom ikke i Hovedbestyrelsen

Vores formand Poul Gaardbo stillede i år op som kandidat til Hovedbestyrelsen, men kom desværre ikke ind, idet han manglede 4 stemmer.

Han holdt en god tale, der omhandlede det organisatoriske arbejde, som Hovedbestyrelsen skal udføre.

 

Du kan her læse hans tale eller høre den på dette link.

Kære Årsmøde
Jeg kunne bruge den første del af min tale på, at fortælle om mine politiske holdninger ….men de personer der vælges i dag på Årsmødet, er alene organisatoriske og altså ikke politiske. Politikken fastsættes af folketingsgruppen.
Jeg stiller ikke op til hverken kommunalbestyrelses-, regions- eller folketingsvalg, så hvis du stemmer på mig får du en person, der alene holder fokus på lokalforeningerne og hovedbestyrelsen.
Der skal fortsat arbejdes hårdt over hele linjen for bare at fastholde status quo fra det seneste valg, hvilket i høj grad også indbefatter lokalforeningerne. Og netop lokalforeningerne og deres arbejde ligger mig meget på sinde, for her har vi muligheden for at vokse meget mere. Vi skal være endnu synlige såvel på landsplan som lokalt… også når der ikke er valg.
Jeg stiller op, fordi organisations-udvikling altid har haft min store interesse. Det har jeg arbejdet med i idrætsverdenen på næsten alle niveauer og i mange år. Den erfaring har i høj grad været medvirkende til at udvikle lokalforeningen i Brøndby, som jeg kommer fra. Vi er vokset eksplosivt …netop ved at være synlige i lokalmiljøet hele året.
Jeg vil gerne være med til at fortsætte det gode arbejde i hovedbestyrelsen. Med de mange nye medlemmer som vi har fået i de senere år, skal vi forsøge at gøre livet så let som muligt for lokalforeningerne. Det forpligter især, hvis vi vil have aktive medlemmer, der deltager aktivt lokalt.
Det kan vi få ved en stadig bedre dialog mellem lokalforeningerne og Borgen og ved at sikre erfaringsudveksling ikke mindst mellem de enkelte lokalforeninger samt et godt samarbejde i storkredsene.
Jeg vil også arbejde for, at lokalforeningerne får et bedre samarbejde med DFU.
Når du om lidt skal skrive 2 navne på din stemmeseddel, så håber jeg at du vælger mit – POUL GAARDBO – som det ene. Jeg brænder for sagen.
Du har fået min flyer. – Den ligger på dit bord. Her kan du se, at jeg vil skaffe dig billigere valgplakater og meget andet.
Tak for ordet! Vi ses til fest i aften!

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.