Allan Runager i debat på TV2 LORRY

1: Debatpanelet: Kent Magelund, Allan Runager, Said Mo el Idrissi, Carsten Zacho. – 2: Runager venter på at komme ind i panelet igen. – 3: Da Magelund postulerede at Brøndby Strand Skole var Danmarks 3. bedtse måtte Allan Runager dokumentere at de reelt er nr. 96/97 af Danmarks 98 skoler. – 4: I forgrunden Allan Runager sammen med TV-værten. I baggrunden de lokale DF’ere Lotte Marnow, Jan Christoffersen, Ole Valsgaard Hansen, Poul Gaardbo og Henrik Bach.

Vores spidskandidat Allan Runager var i dag med i TV2 LORRY-programmet ” KV17 – debat i Brøndby Kommune”.
Det programmet er beskrevet således: “Hvad skal der ske i Brøndby de næste 4 år? – Vi besøger Brøndby Kommune og tager debatten om den politiske fremtid.”
Allan Runager klarede debatten godt og fremførte på bedste vis DF’s politik i Brøndby.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.