Møde om Brøndby Kommunes serviceydelser

Det er altså svært at tage en selfie af to store mænd og en kæmpe mølle, men her er resultatet: Møllen, Kristian Tørning og Poul Gaardbo .

Brøndby Kommune havde i dag – sammen med seniorrådet – arrangeret foredrag om kommunens serviceydelser. Mødet fandt sted i Møllehuset.
Anette Schandorff og Tanzila Shah, begge fra borgerservice, gav en god og grundig gennemgang af diverse ydelser, samt hvordan de søges.
Jeg synes at de 2 vigtigste ønsker fra de ældre er, at de ikke skal skrives op i adskillige boligselskaber, for at kunne få en mindre og/eller billigere lejlighed, da det er forbundet med udgifter, samt at der er behov for et officielt legitimationskort – med billede – idet udløbne pas og kørekort mange steder ikke accepteres.
Der var desuden et ønske om hæveautomater i hver bydel, hvor der skal kunne hæves penge døgnet rundt ….hvilket også er DF’s politik, som vi i de kommende 4 år vil arbejde for.
– Vedrørende boliger, så kan dette jo løses ved at Brøndby Kommune får boliganvisningen tilbage, så, man kun skal skrive op 1 sted. – Det er jo noget af det, som Dansk Folkeparti i Brøndby går til valg på.
– Vedrørende et officielt dansk legitimationsbevis med foto, så er det jo bare at Folketinget beslutter det.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.