Nu er der også mulighed for at komme på udflugter

Her tilbydes 2 ture, men disse skal du selv betale en lille smule for at kunne delta i.

Jubilæumstur med historiebussen

For tiende gang tilbyder Dansk Folkeparti en tur for medlemmerne med historiebussen. Over 6 dage besøger vi seværdigheder med dansk kultur og historie. Denne gang går turen til Sønderjylland og Sydslesvig, hvor vi skal se en masse seværdigheder, der har haft betydning for Danmark og vores kulturarv. Vi forventer at se Haderslev Domkirke, Fuglsang Bryggeri, Sønderborg Slot, Ribe Domkirke, Trøjborg Slotsruin, Jellingestenene, Egtvedpigen, Skamlingsbanken, Dannevirke, Hedeby, Domkirken i Slesvig, Nydambåden, Glücksburg Slot og meget mere. (Ret til ændringer forbeholdes).

Vi starter bussen fra København tirsdag den 11. juni 2019 og kører opsamling frem til Sønderjylland, hvor vi bor på hotel både nord og syd for grænsen. Herfra kører vi ud til seværdighederne, hvor guiderne Preben Elmenhoff og rejseleder Gundhild Legaard vil fortælle om seværdighederne. Herudover får vi besøg af politikere og synger gode danske sange – herunder naturligvis ”Den danske sang er en ung blond pige”.

Turen afholdes fra tirsdag den 11. juni til søndag den 16. juni 2019 med opsamling fra København til Sønderjylland – retur.

Prisen er 2.800,- kr. pr. person i dobbeltværelse og 3.800,- kr. for enkeltværelse. Prisen inkluderer bus, hotel samt halvpension.

Tilmelding sker ved at maile til sekretariatet på df@df.dk

EU tur
Der er mulighed for at besøge vores europaparlamentarikere og få en rundvisning i Europa-Parlamentet.

Medlemmer, der ikke tidligere har deltaget på en EU tur har fortrinsret.

Prisen er 2.500,- kr. for overnatning i dobbeltværelse. Tillæg på 1.000,- kr. for enkeltværelse. Der indgår bustur, hotel samt morgenmad og 2 x aftensmad på turen.

Turen afholdes i efteråret – tidspunkt endnu ikke fastsat – men annonceres i Dansk Folkeblad,  hvor der er en tilmeldingsblanket, der skal indsendes. 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.