Annette L. Nielsen

Annette L. Nielsen
Tlf.: 22 97 10 52
Mail: anie@brnet.dk

 

 

 

 

Personligt:
Er cand.jur. uddannet indenfor den finansielle
sektor. Har været beskæftiget med regnskab og HR i mange år både indenfor staten, og i den private sektor.Har også erfaring som tillids- og sikkerhedsrepræsentant.

Er alene, har 2 katte, interesserer mig for politik, kan lide at rejse og se mig om i verden, læser, træner og løber.

Er medlem af Odd Fellow logen, hvor jeg er sekretær, og Lejren hvor jeg er tilmeldematriark.

Politiske mærkesager:
Hjemløse, der bør oprettes flere bosteder for hjemløse, vi bør prioritere vores egne borgere først til en bolig. Der er en stigning af hjemløse unge. Der bør bygges boliger, som de unge har råd til.

Det kan ikke være rigtigt at flygtninge og migranter kan få en bolig, og etniske danskere må bo på gaden.

I boligområder med mange ikke etniske borgere, hvor procentdelen af danskere er lavere end ikke etniske, bør tilflytningen kontrolleres, for at undgå problemer som utryghed I beboelsesområderne, chikane fra ikke etniske borgere, manglende respekt for boligområderne, med affald, ødelæggelser, utryghed på Strandesplanaden, især i de mørke timer, hvor især kvinder går oppe på vejen i græsset, da der grupper af indvandrerdrenge der går på Esplanadebunden, og ofte står der en gruppe udenfor Brønden.

Der sker overfald, der bliver kørt knallertræs, og også bilkørsel, de kommer ned fra cykelstien og ud af tunnelen i fuld fart over cykelstien, det er livsfarligt, har selv oplevet det.

Vi mangler politi der enten går eller kører kontrolkørsel på Esplanadebunden i Brøndby Strand.

Lukket for kommentarer.