Henrik Rademacher

Henrik Rademacher
Mail: hr.rademacher@live.dk

Medlem af:
Kommunalbestyrelsen fra 1. januar 2010

Medlem af kommunale udvalg:
Idræts- og fritidsudvalget

 

 

.
Personligt:
Jeg arbejder fuldtid for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring som hører under ATP. Dog er jeg på jagt efter et nyt job. Derudover er jeg deltidsansat i Fitness World i Brøndby Øster, hvor jeg er receptionist og fungere som arbejdsmiljørepræsentant.

Jeg har siddet i Kommunalbestyrelsen og i Idræt og Fritidsudvalget i næsten 8 år. Derudover sidder i denne periode i Vestbadet og Produktionshøjskolen bestyrelse, samt i Bevillingsnævnet.

Politiske mærkesager:
I denne periode har jeg blandt andet beskæftiget mig med BSI/Hizb ut-Tahrir og renoveringen af Vestbadet. Hizb ut-Tahrir sagen ramte forsiden af Ekstra Bladet og Jyllandsposten, ligesom jeg blev interviewet til radio og fik en masse læserbreve i Folkebladet. Heriblandt sammen med vores folketingskandidat Kristian Tørning. Sagen har været medårsag til en nylig renovering af folkeoplysningsloven i Folketinget.

For syv år siden plantede jeg et frø i Idræt og Fritidsudvalget om en prisuddelingsfest. Denne fest løb af stablen i år, og har modtaget stor ros fra de mange frivillige i Brøndby kommune.

Socialdemokraterne på Christiansborg har udstedt en kurs, der ligger tættere op af DF’s end nogen sinde før. Jeg ønsker at holde de lokale ditto op på dette. Lad ord blive til handling, og lad os få rettet op på den fejlslagne integration og skævvridning i demografien.

 

Lukket for kommentarer.