”Pip fra Hængekøjen”

Allan_højreLÆSERBREV I FOLKEBLADET – 28. august 2013
Allan Runager
Spidskandidat
Dansk Folkeparti i Brøndby

Socialdemokraterne i Brøndby, med Ib Terp i spidsen kalder i et læserbrev i Folkebladet den 14/8 med samme overskrift, Dansk Folkeparti i Brøndby for ”hængekøjeparti nummer 1”. Det må være et udtryk som borgmesteren føler umådeligt morsomt, idet han flere gange tidligere har anvendt det, efter først i årevis at have holdt Dansk Folkeparti i Brøndby ude fra indflydelse.
I Dansk Folkeparti Brøndby opfatter vi det, som et udtryk for den særegne socialdemokratiske humor, som går ud på at når noget gentages tilstrækkelig mange gange så bliver det til sidst rigtigt.

Sandheden er snare at den, at det er borgmesteren som har sovet Tornerosesøvn i hængekøjen i de sidste 40 år, godt beskyttet af rådhusets tykke mure. Han er nu vågnet op til virkeligheden og ikke mindst en aktiv opposition, hvor han ser sig nødsaget til at forlade den trygge hængekøje for at forsvare den førte politik, eller mangel på samme.

Borgmesterens standartsvar som vi alle kender til bevidsløshed er: ”Hvor skal pengene komme fra” det samme spørgsmål kunne han nu passende begynde at forklare borgerne i Brøndby, når han med de store armbevægelser lover BIF et nyt klubhus til 40 mill.kroner, underforstået såfremt han bliver genvalgt som borgmester. Det er nogle vilde fantasier, som ingen andre partier i kommunalbestyrelsen har hørt om, før det stod i Folkebladet. Og mon ikke borgmesteren her har brug for at spørge sin forvaltning om hvem pengene til klubhuset skal tages fra, et godt gæt kunne være børnefamilierne eller byens ældre og handicappede.

De akutte og helt nødvendige reparationer af vores børneinstitutioner og folkeskoler er ikke opstået overnigth. Dansk Folkeparti i Brøndby har peget på problemet ved adskillige lejligheder, og senest ved de sidste budgetforhandlinger, hvor også forvaltningen i en udarbejdet rapport pegede på helt nødvendige reparationer. I stedet for at istandsætte børneinstitutioner og skolerne valgte socialdemokraterne mfl. at bruge pengene til et hel og aldeles unødvendigt præstigeprojekt i en by med kun 34.000 indb. Nemlig til kulturcenter nr. 2 Brønden, til en pris af langt over 100mill. kroner. Hertil kommer senere den røde sportshal, et socialdemokratisk monument til mere end 20 mill. kroner.

Vælgerne må den 19.november tage stilling til om det er i orden at socialdemokraterne i deres førte politik vægter klubhuse og fritidsfornøjelser på eliteplan højere end en akut vedligeholdelse af børneinstitutioner og skoler?

Dansk Folkeparti i Brøndby, er ikke i tvivl. Vi vægter vedligeholdelse af børneinstitutioner og skoler før fritidsfornøjelser, idet vi dog klart anerkender et aktivt fritidsliv, som i en periode må køre i et lidt lavere gear!

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.