Brøndbyvester var sidste gadekampagne…

DSC04097
Allan Runager, Ole Valsgaard Hansen, Tom Bech Fredriksen, Jan Andreasen, Krista Bjerknæs Fallesen, Poul Gaardbo, Henrik Rademacher, Patricia Petersen og Søren Eriksen

Så nærmer valgdagen-tirsdag den 19. november – sig og vi fik i dag afholdt vores sidste gadekampagne, der var på Brøndbyvester ved SuperBrugsen. Her var de lokale DF- kandidater mødt op og vi havde selskab af Regionskandidat Krista Bjerknæs Fallesen, samt Patricia Petersen og Søren Eriksen, der uddelte valgmateriale for en anden Regionskandidat, Lucas Hultgren.
Vi kom i samtale med mange vælgere og vi følte at vi havde god forståelse for DF’s synspunkter. – Endda fik vi 2 nye medlemmer.

Sammendsat billede
Billed 1: Ole Valsgaard Hansen og Tom Bech Fredriksen fik sat plakater op i “dagens anledning”. – Billed 2: Tom Bech Fredriksen købte “Hus forbi” og julekalender af den hjemløse, der stod foran SuperBrugsen. – Billed 3: Krista Bjerknæs Fallesen, Patricia Petersen, Henrik Rademacher og Jan Andreasen sår klar med valgmateriale og svar på vælgernes spørgsmål.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse:

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.