DF I BRØNDBY FIK ET KANON VALG!

KommunalvalgDansk Folkeparti i Brøndby fik ved gårsdagens kommunalvalg 18,0 % af stemmerne og blev næststørste parti …men desværre fik Socialdemokratiet alle SF’s frafaldne stemmer, hvilket gav Socialdemokraterne en fremgang på 6,9 %, så vi skal leve med at de har absolut flertal i de næste 4 år.

Efter en fremgang på 3 % til DF beholder vi vores 4 medlemmer af kommunalbestyrelsen og trækker selv denne gang alle stemmerne, hvor vi i 2009 fik hjælp af det valgtekniske samarbejde til det 4. mandat. – Denne hjælp fik Venstre i år og de fik 3 mandater.
De personlige stemmer bliver først optalt i dag, men vores kandidater kommer ind i vores partilistens rækkefølge, hvilket vil sige de 4 første: Allan Runager, Tom Bech Fredriksen, Ole Valsgaard Hansen og Henrik Rademacher.
Et yderst flot valg, hvor vi er ca. 8 % over DF’s landsgennemsnit ….men vi kan få det  svært med at komme igennem, når S har absolut flertal alene!

Mere senere…

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.