Regn, regn og atter regn …men regn også med DF

Sammensatte billeder
Billed 1: Ole Valsgaard Hansen, Lucas Thelander Hultgren Allan Runager, Poul Gaardbo og Krista Bjerknæs Fallesen – Billed 2: Allan Runager, Ole Valsgaard Hansen, Poul Gaardbo og Krista Bjerknæs Fallesen – Billed 3: Ole Valsgaard Hansen, Allan Runager, Lucas Thelander Hultgren og Poul Gaardbo

I dag var vi tilbage i Brøndbyøster, men det var regnen desværre også. Vi havde følgeskab af de 2 Regionskandidater Krista Bjerknæs Fallesen og Lucas Thelander Hultgren, der kom og delte deres valgmateriale ud og fik en god snak med Brøndbyborgere. Flere vidste slet ikke noget om Regionsvalget, men det fik de så en forklaring på af de to kandidater, ligesom de fik gode argumenter for at gå hen og stemme til både Kommunalvalget og Regionsvalget.

Dejligt at vi – trods vejeret . fik en rigtig god snak med flere Brøndbyborgere, der trodse regnen og gave sig tid til til os.

Efter 1 ½ time var vi gennemblødte, at vi var nødt til at tage hjem, når vi skal være friske på de 2 sidste dage for gadekampagner, der bliver:

Fredag den 15. november fra kl. 12.30 i Butikscentret, Brøndby Strand Centrum,

samt

Lørdag 16. november fra kl. 10.00 ved SuperBrugsen i Brøndbyvester.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.