Vælgermøde i Kirkebjerg Salen

DSC07799

Tom Bech Fredriksen, Poul Gaardbo og Allan Runager klar til møde

De 9 boligselskaber i Brøndby afholdt i dag deres vælgermøde i Kirkebjerg Salen i Brøndbyvester. Fra DF i Brøndby deltog spidskandidat Allan Runager, kommunalbestyrelsesmedlem Tom Bech Fredriksen samt kandidat og formand Poul Gaardbo.

Alle de fremmødte partier fik lov til at tale i 3 minutter ved mødets indledning, hvilket vores spidskandidat Allan Runager gjorde på DF’s vegne, hvorefter der var fri debat.

Vi fik fremlagt DF’s synspunkter og fik peget på aktuelle og borgernære problemer i kommunen. – Vi mener at borgerne skal bringes i centrum i hverdagen og have en bedre service fra kommunen …det behøver jo ikke at blive dyrere af den grund.

Til slut fik hvert parti 2 minutter til afslutning og her fik Poul Gaardbo lov til at runde af på DF’s vegne.

Mødet var udmærket, men desværre var det stort set kun medlemmer af de politiske partier, der var mødt frem, hvorfor der helt sikker ikke kunne – og heller ikke blev – flyttet bare 1 stemme.

Der var et tilsvarende møde i går i Brønden, Brøndby Strand, og et møde afholdes i Brøndbyøster på søndag fra kl. 11 til 13 hos Millers, Brøndbyøster Torv. – Vi opfordrer alle til at møde frem, da du her har en god chance for at møde og stille spørgsmål til dine lokale kandidater.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.