Pia Kjærsgaards 30-års jubilæum

DSC09089
VI GRATULERER: Poul Gaardbo gratulerer 30-årsjubilaren Pia Kjærsgaard

DF i Brøndby var naturligvis på plads med gratulation, gave og blomster, da Pia Kjærsgaard i går fejrede 30-års jubilæum som medlem af Folketinget …der er til gengæld nogle år op til den mandlige rekord, der er over 50 år – men mon ikke hun slår den?
Jubilæet skulle have været afholdt i DF’s gruppelokale på Christiansborg, men blev p.g.a. de mange,der fremmødte, rykket til Fællessalen …der var stop fyldt!
DF’s formand Kristian Thulesen Dahl og Folketingets formand Mogens Lykketoft holdt sjove og gode taler. – Dorthe Kollo, akkompagneret af Henrik Krogsgaard, sang en sjov sang med tekst af Folketingets ekspertsangskriver Bertel Haarder.
Mange kendisser var mødt frem: Tidligere fodboldspiller Harald & tidligere skuespiller Mie Nielsen, Susanne Lana, Jim Lyngvild, tidligere Dansk Mester i cykling Frank Høj, Direktør i Finansrådet Jørgen A. Horwitz, samt mange politikere …naturligvis!

Du kan se flere billeder fra receptionen her:

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.