Reception for DF’s første Borgmester

DSC09097-1
DF’s første borgmester, Carl Christian Ebbesen, ønskes tillykke af formanden for DF i Brøndby, Poul Gaardbo.

DF i Brøndby var på pletten med både lykønskning og gave, da der blev afhold velkomstreception for Dansk Folkepartis først borgmester.
Carl Christian Ebbesen er blevet Borgmester for Kultur og Fritid i København.

Der blev i dag afholdt en flot reception i Københavns Rådhus’ historiske og flotte lokaler. Traditionen tro blev der serveret en flot buffet, der inkluderede de berømte Rådhuspandekager ….der som sædvanligt smagte godt.

Der blev holdt taler af direktør for Kultur og Fritid, Carsten Haurum, der var på landsholdet i håndbold, dengang de med deres stribede trøjer blev kaldt “bolchedrengene”. Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl holdt en humoristisk og personlig tale, der blandt andet omhandlede deres fælles soldatertid og den afgående Borgmester for Kultur og Fritid, Pia Allerslev, sagde nogle flotte og rosende ord om sit gode forhold til Carl Christian Ebbesen i Borgerrepræsentationen. Allerslev havde fået flere henvendelser “om det nu vil gå med en DF’er som kulturborgmester” ….men det er hun helt sikker på, at det vil.
Carl Christian Ebbesen sluttede talerrækken med at takke de fremmødte. Han fortalte at han glædede sig til at komme i gang.

Her kan du se billederne fra receptionen:

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.