Når demokratiet udnyttes

BSI-bygning-1
DF i Brøndby synes ikke at der er så meget at flage for i BSI ….men nu kan det danske flag måske være forbi?

Læserbrev i Den Korte Avis
31. marts 2014:

Den 12. december 2013 var der indkaldt til ekstraordinært bestyrelsesmøde i Brøndby Strand Idrætsklub. En gruppe medlemmer mente ikke at bestyrelsen havde varetaget klubbens interesser godt nok. Kontingentsforhøjelse og manglende sponsorater var en del af kritikken. Kontingentsforhøjelse sker kun med størstedelen af de fremmødte medlemmers accept. Samtidig blev det af gruppen der stillede mistillidsvotummet til bestyrelsen præsenteret sponsorer der var villige til at gå ind. Hvorfor dette først kommer frem på dette møde kan man jo så undres over. Det er som sådan ikke noget galt i at anfægte en siddende bestyrelses varetagen af dens opgaver. Det der bekymre mig er den nye bestyrelse. Ved en kort søgning på nettet kan det konstateres at næstformanden Zahid Mansoor samt kasserer Ibrahim Al-Atrach er medlem af Hizb ut-Tahrir. En forening som er forbudt i de fleste arabiske lande. Kort om Hizb ut-Tahrir kan det nævnes at de ønsker at indfører islamisk kalifat hvor i demokrati og kønsopdeling er kendetegnende. Antisemitiske holdninger som for eksempel benægtelse af holocaust eller skuffelse over at Hitler ikke fik held til at udrydde jøderne florerer i foreningen. Kvindesynet går ud på at kvinden skal være tildækket og skal adlyde manden. Hizb ut-Tahrir er ikke ulovlig i Danmark. Dansk Folkeparti, Lene Espersen og Simon Emil Ammitzbøll har alle foreslået eller stillet spørgsmål til en mulig opløsning af organisationen.
Og hvilke historier hører vi fra BSI her kun fire måneder efter den nye bestyrelse tiltrådte? Veteranerne er stoppet, syv trænere har forladt klubben, Zahid fungerer som formand, de gamle forpagtere af cafeen er smidt ud, der sælges hverken svin eller øl. Ifølge bestyrelsen vil kommunen ikke tillade at der sælges øl. De nye forpagtere af cafeen har smidt udstyr ud da dette har været i berøring med svinekød. Har de ikke hørt om vand og sæbe?
Samtidig er Zahid Mansoor, som blev rost i Folkebladet (den lokale avis i Brøndby) ugen før den ekstraordinære generalforsamling, ansat som opsøgende gademedarbejder i Brøndby Strand. En stilling hvor han skal lave opsøgende arbejde for at sørge for at unge ikke ryger ind i kriminelle løbebaner. I Dansk Folkeparti anser vi Hizb ut-Tahrir for værende en kriminel organisation da de tidligere har spredt had mod jøder og modvirker vores danske demokrati ved at opfordre muslimer til ikke at stemme ved valg. Det er en gåde at foreningen ikke kan opløses på trods af grundlovens § 78, stk 2-5. ”Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.”
På efterfølgende generalforsamling 27/3 er Zahid blevet formand og sidste etnisk danske bestyrelses medlem er skiftet ud med en Yunes. Med andre ord. Vi har muligvis fået en ny form for Egedalsvænge.

Henrik Rademacher-Bestyrelse

Henrik Rademacher
kommunalbestyrelsesmedlem
DF i Brøndby

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.