ZOOM FESTIVAL 2014 i Brøndby …for 7. gang

Poul Gaardbo og Henrik Rademacher  i samtale med Patrick Svilling - i midten - om hans udstilling.
Formand for DF’s lokalafdeling, Poul Gaardbo, og kommunalbestyrelsesmedlem for DF og medlem af Produktionhøjskolens bestyrelse Henrik Rademacher, i samtale med Patrick Svilling – i midten – om hans udstilling af sine fotos.

”Produktionshøjskolen i Brøndby” har netop afholdt den årligt tilbagevendende ”ZOOM FESTIVAL” og den bliver større og større succes år for år. I år var det 7. gang den blev afholdt og der deltog 8 produktionhøjsskoler fra hele landet.

Produktionsskolernes målgruppe er unge mellem 16 og 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse.

I løbet af 6 dage skulle eleverne fremstille fotografier og kortfilm og professionelle dommere vurderede så de færdige resultater, og der uddeles priser inden for kategorierne:

Bedste film, fortælling, fotografering, klip og lyddesign
Bedste billedserie, enkeltbillede, idé og billedredigering
ZOOM-prisen, for den særlige detalje eller bedrift, der falder uden for kategorierne.

Produktionshøjskolen i Brøndby tog både prisen for “Bedste Fortælling” og “Bedste Film” på årets ZOOM Festival.

ZOOM Festivalen er for produktionsskoler med værksteder inden for film, TV og fotografi. I år deltog Ballerup-Herlev Produktionshøjskole, Produktionsskolen i Hvidovre, Produktionsskolen i Greve og Høje Tåstrup, Den Økologiske Produktionsskole, Medieskolen i Lyngby, Århus Produktionsskole, K.U.B.A. og Produktionshøjskolen i Brøndby.

Som medlem af Produktionshøjskolens bestyrelse overværede DF’s kommunalbestyrelsesmedlem Henrik Rademacher. DF’s lokalformand Poul Gaardbo var inviteret som ”ledsager” og begge var dybt imponeret over de resultater som eleverne var i stand til at levere efter 6 til 12 måneders ophold på skolerne.

Læs mere om festivalen her: http://www.phsbrondby.dk/phsbrondby/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=245

Billeder fra slutarrangementet, hvor der blev overrakt priser og udmærkelser kan du se her:

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.