En tøsefornærmet Jeppe Kofod tabte duellen mod Morten Messerschmidt

9-Jeppe Kofod behøævede hjælp fra de højre magter i debatten mod Morten Messerschmidt
Selvom Socialdemokraternes spidskandidat bad om hjælp fra de højre magter, så tabte han klart duellen mod DF’s spidskandidat Morten Messerschmidt. 

Her til aften havde 7 lokalafdelinger af Dansk Folkeparti – bl.a. Brøndby –  samt Socialdemokraterne i Rødovre arrangeret EU-duel mellem deres 2 spidskandidater Morten Messerschmidt og Jeppe Kofod. Desværre blev Kofod  tøsefornærmet, da Messerschmidt gik til ham i sin stærke og saglige argumentation. Hvis Kofod er så følsom og nærtagende, så vælger han nok den forkerte arbejdsplads ved at stille op til EU-Parlamentet.

Jeppe Kofod viste at han bestemt ikke er inde i sit EU-stof og argumenterede med gamle floskler og fordomme mod DF. Ved flere lejligheder skulle han lige se ned på sin “sekundant”, den tidligere justitsminister Morten Bødskov, før han svarede. – Hvis det havde været en boksekamp, så ville resultatet have lydt: VINDER PÅ KNOCKOUT – MORTEN MESSERSCHMIDT.

11-Brøndbys DFere med duelanterne Henriette Skjelmose, Poul Gaardbo, Lotte Marnow, Ole Valsgaard Hansen, Jeppe Kofod, Allan Runager, Jette Runager, Morten Messerschmidt og Jytte Olsen
Brøndbys DF’ere var på plads til aftenens duel. Fra venstre ses: Henriette Skjelmose, Poul Gaardbo, Lotte Marnow, Ole Valsgaard Hansen, Jeppe Kofod, Allan Runager, Jette Runager, Morten Messerschmidt og Jytte Olsen.

Se flere billeder her:

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.