Er Danmark på vej til at blive et nyt “Sverige”?

BSI-bygning-1Næstformand i Landsforeningen For Socialpædagoger samt Socialdemokraterne i København vil have fyret skolepsykolog Nicolaj Sennels – der også er Pegida-talsmand – for hans politiske holdninger. Han kan fyres for sine “holdninger til en hel befolkningsgrupper”, blev det på TV2 påstået.
Landsforeningen For Socialpægagogers næstformand Jan Hoby går endda så vidt at han kalder Nicolaj Sennels for racist, hvilket fremgår af linket til BT’s artikel.
Her kom Dansk Folkeparti i Brøndby til at tænke på BSI-sagen og BSI’s formand Zahid Mansour, der notorisk er tilknyttet Hizb ut-Tahrir og ansat som “rollemodel” i nogle boligselskaber i Brøndby, hvor Brøndby Kommune yder løntilskud.
….men i Brøndby er Socialdemokraterne afvisende for en fyring!
I Københavns Kommunes hedder det blandt andet at ‘kommunen skal møde brugeren med respekt, ligeværdighed, dialog og tillid’. – Hertil kan vi jo bare sige: Gid Brøndby Kommune havde samme holdning, når det drejer sig om holdninger over for danske borgere og det danske demokrati, som en ægte rollemodel vel skal leve op til?
Hvad mon er den officielle Socialdemokratiske politik på området?
Det bliver spændende at følge sagen!

Læs BT’s artikel her

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.