DF i Brøndby har fået nyt lokale

DSC07728

Kommunalbestyrelsesmedlem og 2. viceborgmester Tom Bech Fredriksen foretog den officielle indvielse, mens formand Poul Gaardbo så til.

Dansk Folkeparti i Brøndby har længe haft et stort ønske om at få et større foreningslokale, hvor der kan holdes medlemsmøder og andre politiske arrangementer.
Efter et langt og sejt træk lykkedes det at få et dejligt og flot lokale på Langbjerg på 83 kvadratmeter.
I lørdags blev der holdt officiel indvielse af lokalet, og samtlige medlemmer var naturligvis inviteret sammen med DF’s folketingskandidaterne Anna Hede Christensen, Kristian Tørning, der kan stemme på i Brøndby til det kommende valg. DF’s kommunalbestyrelsesmedlemmer Tom Bech Fredriksen, Allan Runager og Ole Valsgaard Hansen, der alle sidder i vores bestyrelse, var også til stede, ligesom bestyrelsesmedlemmer Lotte Marnow og Jan Andreasen og formand Poul Gaardbo naturligvis også var fremmødte.
Vi havde desuden besøg af vores gode og altid hjælpsomme ven Jens Vornøe, der er folketingskandidat i Utterslevkredsen i København, som man derfor ikke kan stemme på i Brøndby.
Mange mødte op havde både flotte blomster og gaver med, og de fik sig en rigtig god politisk snak. I formand Poul Gaardbos velkomsttale gjorde han rede for de mange muligheder, som det nye lokaler giver, for at kunne få en bedre trivsel i foreningen. Det gør det jo noget lettere, når man er ”Herre i eget hus!”.
Formanden takkede Brøndby Kommune, hvor især borgmester Ib Terp og Palle Højstrøm har været meget positive og hjælpsomme med at levere et flot og nyistandsat lokale.
Til slut i talen blev kommunalbestyrelsesmedlem og 2. viceborgmester Tom Bech Fredriksen bedt om at foretage en symbolske indvielse ved at klippe et blå silkebånd over …hvorefter det nye lokale officielt var indviet.
Både medlemmer og gæster fik 3 dejlige og hyggelige timer sammen, i de 3 timer det ”åbne hus-arrangement” varede.

Bestyrelsen takkede alle de fremmødte for en dejlig dag, og de flotte gaver de have med!
Hvis du klikker på de enkelte billeder, så bliver de større, og du kan lettere læse teksten.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.