Allan Runager foretog kransenedlæggelse for Kaj Jensen

Kransenedlæggelse og Altid frejdig-1

Dansk Folkepartis medlem af kommunalbestyrelsen, Allan Runager. foretog i dag på dagen for Danmarks befrielse, en kransenedlæggelse ved mindestenen for frihedskæmperen Kaj Jensen, der også udførte det farlige arbejde som jernbanesabotør. Allan Runager, der var mødt op med sin kone Jette, mødte en lokalbeboer som havde boet i Brøndbyøster siden 1954. Hun havde som barn altid kaldt frihedskæmper Kaj Jensen for sin frihedskæmper og kunne fortælle historien om at Kaj Jensen som sidste handling og dødelig såret kaldte på sin mor inden han udåndede. Allan Runager oplæste de medbragte mindeord, hvorefter de fremmødte sang “Altid frejdig når du går”.

Her er de mindeord, som Allan Runager læste op:


Mindeord-Kaj Jensen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.