Brøndby har næststørst fremgang i DF

0-Brøndby nr.2

Billund lokalforening havde størst medlemsfremgang med 37,6 %. Brøndby kom på 2.-pladsen med en fremgang på 36,9 %. Her er Billunds formand Henning Sejer Madsen med pokalen, mens Brøndbys formand Poul Gaardbo fik lov til at se på.

I lørdags var samtlige formænd for DF’s lokalafdelinger samlet til møde i Vejle.
Her blev der givet en status for DF’s organisation, hvor partisekretær Poul Lindholm Nielsen gav orientering om Årsmødet i weekenden 19.-20. september, organisationskonsulent Steen Thomsen gav gode tips til lokalforeningerne og organisatorisk næstformand Carl Christian Ebbesen talte om medlemsudvikling.
For første gang kårede DF den lokalforening, der procentvis var gået mest frem. I år blev det lokalforeningen i Billund, der vandt med en fremgang på 37,6 %.
DF i Brøndby blev nr. 2 med en fremgang på 36,9 %. Vi manglede blot 1 nyt medlem for at vinde  ….og det nye medlem kom pr. mail her til morgen, men tæller jo først med til næste år.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.