Fra formandens egen pen

DF_maj_kampagne

Kristian Thulesen Dahl skriver på sin Facebook-profil:
“Vi kan ikke løse opgaven med at hjælpe de mange flygtninge i verden ved at integrere dem i vores lande. Hjælpen skal være midlertidig – flygtninge skal hjem igen. Og midlertidigheden skal ikke kun være formel som i dag, men reel. Det vil kræve en grundlæggende ændring af den måde, vi hjælper på.
Vi rakte i går hånden frem til samarbejde med de andre partier på dette grundlag – desværre har regeringen valgt en anden vej. De vil fortsætte og endda bruge endnu flere penge på at forsøge at integrere de stadig flere, der søger hertil. Dette er ikke en farbar vej. Det vil blot få endnu flere til at søge til Europa og forstærke problemet.
DF siger derfor klart nej til at tage flere flygtninge til Danmark på det grundlag, der er. Det er kortsigtet og vil ikke løse de grundlæggende problemer – tværtimod forstærke dem!”

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.