EU-debat i Solrød

Internet

Øverst tv: Der var flere end 300 tilhørere til aftenens debat. Nederst tv: Ordstyrer Lasse Sjørslev, TV 2, havde en let aften. – Her byder han velkommen til aftenens debat mellem Kristian Jensen (V) og Morten Messerschmidt (DF). Det store billede: Lokalformanden for Venstre , Kristian Jensen, Lasse Sjørslev, Morten Messerschmidt og lokalformanden for DF i Solrød Jens Fiskbæk.

I aften var der i Solrød en af de første EU-debatter i valgkampen frem mod folkeafstemning om Danmarks retsforbehold den 3. december. Titlen or debatten var “Skal det danske retsforbehold fjernes? – Ja eller Nej”.
Flere end 300 tilhørere var mødt frem og der var stor spørgelyst. Fra lokalforeningen i Brøndby var det glædeligt at flere medlemmer deltog.
De to kombattanter var udenrigsminister Kristian Jensen (V) og EU-parlamentariker Morten Messerschmidt (DF).
Det blev en yderst god, informativ og saglig debat, hvor der blev udvist stort og hyggelig humor fra begge debattørers side.
Både Kristian Jensen og Morten Messerschmidt svarede godt for sig, men skal der udpeges en vinder, så blev det Messerschmidt, der havde bedst indsigt i EU’s facts og jura.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.