Demokratisk muslim stemmer altid ”Nej”

Kan du forestille dig en virkelighed, hvor muslimerne er med til at bestemme, om danskerne må drikke alkohol? Er det rimeligt, at personer, der af religiøse årsager mener, at alkohol er ”urent”, skal være med til at bestemme om andre må drikke det?
Dette er muligvis allerede tilfældet i Brøndby Kommune, hvor Syed Aejaz Haider Bukhari (S) sidder i bevillingsnævnet for Socialdemokraterne.
I Danmark har vi tradition for at nyde alkohol, som muslimerne jo anser for at være forbudt. Dansk Folkeparti i Brøndby mener, at det er helt urimeligt, at borgerne i Brøndby skal tages som gidsler i en kulturkonflikt af denne type. Synes Socialdemokratiet, at det er en god ide at underkaste dansk kultur sådanne begrænsninger?
Det er svært at få øje på et fornuftigt kompromis, når centrale dele af dansk kultur er ”ulovligt” inden for islam. Derfor ville det klæde Socialdemokraterne, hvis Syed Aejaz Haider Bukhari (S) af respekt for dansk madkultur trak sig fra bevillingsnævnet.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.