DF går i kirke i Brøndby…

Lille

I vores bestyrelse har vi talt om, hvor Den Dansk Folkekirke står i dag. Flere af bestyrelsesmedlemmerne mente at folkekirken nok  havde trange kår, måske især i Brøndby Strand, hvor der bor omkring 50 % “af anden etnisk herkomst end dansk”. Vi besluttede derfor af besøge Brøndbys 4 kirker og begyndte i dag, hvor nogle af os var i Brøndby Strand Kirke.

Det var en positiv oplevelse. Kirken var dejlig opvarmet, så man kunne lægge overtøjet og endda have det behagelig. – Der var fremmødt præcis 80 kirkegængere …og så fik vi endda at vide at der ofte er endnu flere.

I dag var der højmesse forestået af sognepræst Michael Hald Jacobsen. under titlen “Midfaste Søndag” og så var der endda også barnedåb.

Efter højmessen var der “kirkekaffe”, var mange kirkegængere deltog. Det var alt i alt en dejlig og positiv oplevelse.

De 3 andre kirker vil senere blive besøgt.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.