Brøndby IF og FCK mødes igen i aften

 0
I aften tørner Brøndby og FCK sammen i returopgøret om at komme i pokalfinalen. Sådanne kampe er et stort tilløbsstykke. Ikke kun fordi det er sidste kamp før finalen, men også fordi det er disse to klubber. Efter den første kamp i Parken har der været endnu mere ond stemning mellem de to klubber end der plejer at være. Ved den første kamp i Parken var der nemlig en del uroligheder. Som sædvanlig blev der affyret en bunke pyrotekniske enheder, som er forbudt på danske stadions, men denne gang eskalerede det også på et andet område. FCK og Brøndby ”fans” begyndte at kaste ting efter hinanden. Lightere, sæder, og flagstænger. Også mod FCK’s spillere som skulle igennem spillertunnelen for at komme ud. Der var sågar en som valgte at bestige denne tunnel fra tribunen.

Efter dette optrin valgte FCK at skære 500 Brøndby-billetter fra kampen der blev spillet i søndags. Altså 500 mindre end det sidst tildelte antal billetter. Til gengæld ville man oprette 500 til Brøndby familier i et mere roligt afsnit, et tilbud Brøndby takkede nej til. FCK forbød Brøndbys fans at tage deres tifo, flag, bannere og creperuller med til kampen. Fansene ville boykotte kampen, og klubben bakkede op og valgte ikke at sælge de billetter der var givet fra FCK.
Ikke nok med at nogle fans fra begge lejre har en skarp holdning til hinanden, så har nogle spillere det også. I kampen i søndags rev en FCK spiller Brøndby-anførerens anførebind af. Dette medførte efterfølgende en del beskeder fra fans hvorefter FCK spilleren postede dem på sociale medier.
 .
Alt i alt er der fra både fans, klubberne og spillerne leveret en god gedigen omgang brande til det bål som i mange år har været i brand. Dansk Folkeparti i Brøndby håber at dagens kamp vil blive afviklet i god ro og orden. Både på og udenfor banen. Vi ved at fodbold er mere end bare en sport for mange, men opfordre dog folk til at tænke sig om og udvise godt sportsmanship. Spillerne skal spille bold, fansene skal synge og skabe kulissen, og vi alle skal nyde en god fodbold kamp i ordentlige rammer.
.
Med venlig hilsen
Dansk Folkeparti i Brøndby
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.