Overvejer vs foreslår

Henrik-Hjemmeside
Den 18. maj havde Dansk Folkeparti bragt et punkt op på KB-dagsordenen. Vi ønskede at diskuterer strukturen i aftalen fairplay også uden for banen. Den 10. december 2014 besluttede KB nemlig at opstarte projekt Fairplay – også uden for banen. I beslutningen blev der vedtaget at Vestegnens Politi, Brøndby IF A/S, Kommunen og Brøndby Support skulle indgå. Efterfølgende tilføjede man, uden at høre KB, at Alpha skulle med. Vi blev altså ikke hørt eller taget med på råd. Vi havde selvfølgelig stemt nej da vi ikke går ind for fodboldrelateret hærværk i form af graffiti og klistermærker som Alpha desværre er en del af.
Dansk Folkeparti ønsker at sende et signal om at vi ønsker at Brøndby IF tager en mere aktiv rolle. Derfor skrev vi i vores debatoplæg til KB at vi OVERVEJER om man kunne fjerne støtten til amatørdelen af klubben. Dette var ment som en løftet pegefinger overfor klubben. Vi har på intet tidspunkt fremsat et forslag om dette, selvom socialdemokraten Hajg Zanazanian påstår det. På facebook fremsættes disse postulater mod os. Han er velkommen til at nærlæse vores oplæg og udpege hvor vi skulle fremsætte forslaget. Det ville klæde ham at trække sin usaglige påstand tilbage. Det er ikke god skik at udbrede løgne.
Personligt bløder mit hjerte når Brøndby IF’s navn sværtes til ved kriminalitet. Det være sig hærværk eller vold. Jeg har trods alt fulgt og støttet klubben siden jeg var barn, og gør det stadig. Jeg er sikker på at KB’s øvrige partier ønsker at få gjort noget ved det. Jeg nægter at tro at Dansk Folkeparti er de eneste der tager Brøndbys borgere alvorligt. Vi ønsker ikke at veje skal lukkes når udebanetilskuere skal gå fra Brøndby Øster station til stadion. Vi ønsker ikke at graffiti og klistermærker koster boligafdelinger, private og offentlige instanser penge og slid for at få det fjernet. Vi har set flere rækværker, husmure, busstoppesteder, lygtepæle, vejskilte, busser, toge, toiletter, osv. osv. skændet.

Her er hvad Brøndby IF har fået/fået lovning på bare i indeværende periode:

Kunstgræsbane 12 – udskiftning af belægning – 1.910.577 kr
Nyt klubhus – 55.500.000 kr
Elektronisk lystavle – 75.000 kr
To panna baner – 30.000 kr

Disse penge kunne ligeså vel have været brugt til rengøring af bybilledet. Vi håber fortsat at have råd til at yde støtte, men kassen er ikke bundløs.
Dansk Folkeparti ønsker at klubben giver lidt tilbage og tager en aktiv del i kampen mod fodboldrelateret hærværk.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.