Kriminelle asylansøgere skal ud!

Søren Espersen
Forestil dig, at det banker på din dør sent om aftenen. Du åbner døren. Uden for står et par unge mænd. De forklarer, at de er forfulgte og beder om husly. Du lukker dem inden for og tilbyder dem et sted at sove for natten. Kort tid efter, at du har lukket dem ind, begynder de med at ødelægge din sofa, smide dine værdigenstande i deres tasker og befamle din datter. Hvordan reagerer du? Smider du dem fluks ud? Eller lader du dem blot blive, fordi de jo har fortalt dig, at de er forfulgte? Jeg skulle mene, at svaret nok for langt de fleste giver sig selv…

I weekenden oplevede vi flere eksempler på asylansøgere, personer som påstår sig forfulgt, som tilsyneladende har meget svært ved at opføre sig ordentligt.

For eksempel kunne en kvinde fra Thisted kl. 6.30 søndag morgen se et par mænd, som var ved at bryde ind i en bil. Da politiet nåede frem, kunne de arrestere et par asylansøgere fra Marokko. To mænd på henholdsvis 28 og 34 år. Den ene var i besiddelse af en stjålet iPhone.

Natten til lørdag blev en 16-årig pige angiveligt fastholdt og befamlet af tre asylansøgere på Langelandsfestivalen. Tre unge mænd, alle asylansøgere, er sigtet i den sag. I alt var der syv anmeldelser om piger og unge kvinder, som blev forulempet.

Natten til søndag anmeldte endnu en 16-årig pige en voldtægt. To unge mænd, asylansøgere fra Afghanistan, er med tolk blevet afhørt i sagen.

Status er altså, at fem asylansøgere fra Børnecenter Langeland, i øvrigt lidt misvisende at kalde et sted for unge mænd for et ”børnecenter”, blev anholdt i forbindelse med Langelandsfestivalen. Festivalens chef er naturligvis rasende og anklager kommunens asylledelse for inkompetence. Han forstår ikke, at der ikke er styr på, hvor asylansøgerne befinder sig. Det forstår jeg heller ikke!

Og flere blev formentligt udsat for grov kriminalitet begået af udlændinge.

En 15-årig norsk pige, som deltog i fodboldturneringen Dana Cup i Hjørring, har fortalt, at hun fredag aften blev overfaldet af tre unge mænd. De holdt hende nede og udsatte hende for et seksuelt overgreb. Det stod på i flere minutter. Overfaldsmændene beskrives alle som sydlandske. Ifølge pigen var de ”mørke i huden”.

Natten til søndag blev en ung kvinde, som var på vej hjem til sin bolig i Høje Taastrup, overfaldet og forsøgt af en fremmed mand. Et vidne, der tilfældigt kom forbi, fik standset gerningsmanden. Politiet fik efterfølgende anholdt den pågældende, som ifølge politiet er 19 år og ikke taler særligt godt dansk.

Også natten til søndag blev en 44-årig mand stukket flere gange med kniv. Det skete i Frederiksværk. Tre personer er anholdt i sagen. Ingen af dem taler dansk.

Nu vil nogle måske spørge, hvorfor jeg sådan nævner hver enkelt sag. Det gør jeg for at understrege, at kriminalitet har ganske virkelige ofre. Det er ikke bare statistikker og tal, og i hver enkelt sag er der en person, et menneske, som er blevet forulempet, og som måske har fået sit liv ændret for altid. Det må vi aldrig glemme!

Naturligvis må jeg også fremhæve, at man ikke er skyldig, fordi man er sigtet i en sag. Men er man skyldig, så skal hammeren falde, og den skal falde hårdt. Hvis man er udlænding og begår kriminalitet her i landet, så skal man udvises.

Hvis det står til Dansk Folkeparti, så skal asylansøgere miste muligheden for at få deres asylansøgning behandlet, hvis de begår kriminalitet. Det gælder også for kriminalitet som for eksempel butikstyveri. For vi skal aldeles ikke finde os i, at nogle, som vi har lukket ind af godhed, misbruger vores gæstfrihed på det allergroveste. Begår de kriminalitet, så skal de smides ud!

Med venlig hilsen
Søren Espersen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.