DF mod politisk motiveret vold

Lotte

Lotte Marnow, bestyrelsesmedlem i DF Brøndby,
har arrangeret:

Gadekampagne mod politisk vold

Lørdag d. 28. januar kl. 10.00 kan man møde flere folketingsmedlemmer fra Dansk Folkeparti i gågaden i Frederikssund. Kampagnen er en reaktion på det overfald, som Morten Messerschmidt lillebror Nikolaj blev udsat for i november sidste år i Frederikssund.

.

Sjællandske medier kunne dengang bringe historien om det politisk motiverede overfald, der fandt sted i gågaden. Her passerede fire ukendte gerningsmænd den 15-årige Nikolaj op og sikrede sig, at han var i familie med den kendte politiker, hvorefter han blev slået i hovedet.

Dansk Folkepartis Martin Henriksen (MF) er forarget: “Det er fuldstændigt uacceptabelt at en politikers familie på den måde skal udsættes for vold. Det er et nyt lavpunkt, og derfor er vi mange der møder frem på lørdag”.

Folketingsmedlem Kim Christiansen (DF) var også rystet, da han modtog nyheden om overfaldet: ”Det er utroligt primitivt og heldigvis ikke noget, vi normalt ser i Danmark, derfor er det også vigtigt, at vi får sagt fra med en gadekampagne”.

Også tidligere viceborgmester i Frederikssund og Folketingsmedlem valgt i Nordsjælland Pia Adelsteen (DF) deltager lørdag og udtrykker sin bekymring: “Jeg har selv familiemedlemmer i kommunen og et fysisk overfald er under lavmålet og dybt bekymrende. Meninger ændres ikke med vold, men med ord”.

Nikolaj Messerschmidt ønsker ikke at udtale sig til pressen, men hans mor Inge Messerschmidt, der er byrådspolitiker for Dansk Folkeparti i Frederikssund, forklarer, at hun er rørt over støtten fra partiet: “Vores familie har nydt en stor opbakning fra partiet. Overfaldet har berørt mange DF’ere, fordi de også føler det som et angreb på dem. Vi har jo alle sammen en familie”.

Til kampagnen vil man både kunne møde lokale- og folketingsmedlemmer af Dansk Folkeparti. Politiet har stadig ikke haft held til at finde de fire gerningsmænd, der overfaldt Nikolaj Messerschmidt, hvorfor sagen er uopklaret.

 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.