200 personer blev til stort fremmøde…


Medierne er bestemt farvede. – Læs lige overskriften til Folkebladets artikel: “Stor opbakning til demonstration for mangfoldighed i Brøndby Strand”.

Folkebladet skriver på forsiden af denne uges avis:

“BRØNDBY. Der var lørdag flere hundrede mennesker samlet foran Brønden for at vise sammenhold efter Brøndby Strand har været i debatten i over en uge på grund af andelen af indvandre og efterkommere.”

I henhold til TV2 LORRY var der fremmødt ca. 200 borgere til demonstrationen, hvilket svarer til 1,17 % af Brøndby Strands omkring 17.000 indbyggere ….eller ca. 2,35 % af Brøndby Strands ca. 8.500 indbyggere af anden etnisk herkomst end dansk ….så stor opbakning??

DFs politiske ordfører, Allan Runager,  udtaler til Folkebladet:

”Massive problemer

En anden af dem, der var med til demonstrationen, var Allan Runager fra Dansk Folkeparti. Han bakkede op om den beslutning, der blev truffet i Folketinget.

– Den helhedsplan, som vi lige har vedtaget i Kommunalbestyrelsen, beskriver nogle massive problemer. Kun halvdelen af børnene af indvandrere går i børnehave, sagde han.

Ifølge ham giver den manglende børnehave nogle sproglige problemer, som forfølger børnene hele livet.

– Der er sikkert en bedstefar fra Tyrkiet, der bliver stolt, når børnene siger deres første ord på tyrkisk, men man gør børnene en bjørnetjeneste. De skal lære dansk som det første sprog. Brøndby og Ishøj ligger helt i bund, når det kommer til karakterer fra folkeskolen. Det har en betydning, når man skal søge job. Dermed bliver det et samfundsproblem, sagde han.

Han mener, at hele demonstrationen var en fejl, og kun blev arrangeret, fordi der til november er kommunalvalg, hvor arrangørerne gerne vil gøre opmærksom på sig selv.”

Læs hele Folkebladets artikel på dette link.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.