Socialdemokratiet vil bruge 200.000 kr for at få ikke-danskere til at stemme ved det kommende kommunalvalg


4.391 gode grunde til at det socialdemokratiske flertal i Brøndby Kommunalbestyrelse m.fl. nu vil bruge kr. 200.000,- af skatteborgernes penge til en valgkampagne/festdag som ensidigt styrker det bestående politiske flertal i kommunen.

4.391 er nemlig det antal udlændinge, som uden dansk statsborgerskab, kan stemme i Brøndby til kommunalvalget i november 2017.

Det socialdemokratiske flertal m.fl. vil igennem en lokal tilrettelagt kampagne/festdag, med udgivelse af valgoplysninger på flere forskellige sprog, sikre at de 4.391 udlændinge får klar besked om deres demokratiske rettigheder.

Dansk Folkeparti i Brøndby har sagt nej i økonomiudvalget og siger efterfølgende nej, til den lokale oplysningskampagne, som vi ikke mener vil sikre neutralitet og upartiskhed, og ja til den tidligere afprøvede statslige information udgivet fra undervisningsministeriet.

Link til: Kommunalvalg 2017, forslag til kampagneindsats for at få en højere valgdeltagelse – tillægsbevilling

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.