Skaber dette fællesskab, liv og sammenhold i Brøndby?

Klik på billedet for bedre at kunne læse teksten.

Må sige at jeg blev noget fortørnet, da jeg læste opslaget i min opgang. 

Nu lægger Bo-Vest lokaler til Fitness, der KUN er for kvinder, og så for nedrullet vinduer.

Efter min bedste overbevisning, kan denne aktivitet ikke fremme integrationen i Brøndby. Og hvorfor skal det foregå for nedrullet vinduer. Vi har gang på gang i medierne, konstateret at vi ikke kender vores naboer. Dem vi troede var vel integreret, viser sig at være unge kvinder der rejste til Syrien, for at være hellige krigere. Lad mig blot nævne den 53-årige far Yasar Olgun fra Brøndby Strand der forsøgt at finde sine to døtre, Leyla og Hazal. 
Han har siden deres forsvinden den 26. maj sidste år været i Tyrkiet det meste af tiden, hvor han leder efter spor. Han frygter, at Leyla og Hazal på henholdsvis 24 og 19 år forsøger at tilslutte sig Islamisk Stat i Syrien.

Jeg finder ligeledes aktiviteten i strid med Bekendtgørelse af lov om ligestilling af kvinder og mænd. – LBK nr. 1678 af 19/12/2013. Kapitel 2.

Desuden kan man på Bo-Vest.dk. Læse deres politik for alment samfundsansvar (ASA). Citat ”I BO-VEST vil vi gå forrest i arbejdet for at skabe bæredygtige boligområder. Vi vil gå forrest, når det gælder om at drive udviklingen i vores lokalsamfund. Vi vil bidrage til at skabe fællesskab, liv, sammenhold, arbejdspladser og attraktive tilbud i boligområderne og i lokalsamfundene”.
Hvordan mener Bo-Vest, at denne form for aktivitet bag nedrullet vinduer, skaber fællesskab, liv og sammenhold. ??

Det er mit ønske og håb, at de kan se at denne aktivitet skal stoppe. Alle former for aktivitet i Brøndby er velkommen, de skal bare ske under de rette former. Såfremt der i vores nærområde, er ønske om at dyrke Fitness, kan jeg anbefale FITNESS WORLD, der ligger i Brøndby Strand Centrum, 3-minutters gang fra Kis 2.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.