Marie Krarup i Brøndby

I går aftes afhold vi medlemsmøde i Lokalforeningen i Brøndby

Vi havde besøg af DF’s forsvarsordfører Marie Krarup, der talte forsvarspolitik.

Hun kom godt rund i alle afkroge og talte blandt andet om forholdet til Rusland, nye kampfly, værnepligt i Grønland og Færøerne, værnepligt og dens længde i Danmark, NATO, kontingent til NATO, forholdet til USA efter Trump, vores eget forsvar i forhold til EU, hjemmeværn, grænsekontrol, Atlant-pagten og ejerforhold til Nordpolen.

Der var stor spørgelyst så mødet trak noget ud, men alle fik lov at stille de spørgsmål de havde og alle fik svar.

Vi havde besøg af lokalforeningen i Frederikssund med formand Inge Messerschmidt i spidsen, lokalforeningen i Hvidovre med formand Peter Dencker i front, samt formanden for lokalforeningen i København Jens Vornøe.

Tak til disse 3 lokalforeninger for at komme og deltage og ikke mindst tak til de mange medlemmer af vores egen lokalforening. Dejligt med den altid store interesse for vores medlemsmøder og arrangementer og det flotte fremmøde.

Hvis du holder cursoren over billedet, så kan du læse billedteksten:

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.