Stop udenlandske penge til moskeer i Danmark


Fremmede magter og organisationer arbejder på at fremme deres indflydelse og udsprede deres rabiate religiøse holdninger ved at sponsorere opførsel af moskeer på dansk jord. Den udvikling er helt åbenlyst ikke i vores interesse. Det bør stoppes.

I weekenden skrev Kristeligt Dagblad om, hvordan der i disse år er en tyrkisk religiøs ekspansion i gang i Europa. Erdogan søger at øge sin indflydelse i europæiske samfund, herunder også det danske, ved at støtte tyrkiske moskeer. Det berettes, at der herhjemme er to nye moskeer på vej i henholdsvis Roskilde og Holbæk med støtte fra tyrkerne. I alt findes der 27 tyrkiske moskeer i Danmark.

Jeg har i et tidligere ugebrev skrevet om, hvordan Erdoganregimets aggressive valgkamp i en række europæiske lande helt uhørt truede med at sprede interne tyrkiske spændinger til andre lande.

idligere har det været fremme, hvordan opførelsen af en stormoské i Københavns Nordvestkvarter var sket med støtte fra en berygtet islamist fra den rige oliestat Qatar. En anden stormoské, på Vibevej i København, er opført med støtte fra Iran. Ligeledes er det velkendt, at Saudi Arabien igennem årtier har investeret milliarder i at sprede deres rabiate form for islam, den såkaldte wahhabisme, til resten af verden.

Det er skidt selskab. Det er kræfter, som ikke vil os noget godt. Vi skal ikke tillade, at de kan øge deres indflydelse i vores samfund ved hjælp af økonomiske donationer til drift og opførsel af moskeer. Det fører kun til splittelse og parallelsamfund. Det skal ganske enkelt stoppes.
Vi har religionsfrihed her i landet, og muslimer har naturligvis lige som alle andre lov til at forsamles og udøve deres religion.

Men der kommer intet som helst godt ud af, at rabiate udenlandske kræfter kan købe sig til indflydelse og udbrede deres formørkede religiøse holdninger her til lands. Ligesom vi har forbudt udenlandske hadprædikanter at komme her til landet for at prædike deres had, skal vi også stoppe disse fremmede magter og organisationers støtte til opførelsen af moskeer i Danmark.

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.